Zázemí


Program bude probíhat v sobotu od dvou odpoledne do desíti do večera.
V neděli pak od dvanácti do šesti (tak aby po návratu z festivalu šly děti spát v
jakž takž rozumnou hodinu).


Spaní

Spaní bude možné přímo v areálu. A to formou vymezeného prostoru pro stanové městečko.
A jeho umístění a program bude situován tak, aby po osmé večerní do prostoru
pro odpočinek zasahovalo co nejméně hluku a dalo se v rámci možností nerušeně spát. 

 

Hygiena

V areálu jsou splachovací toalety a tekoucí voda, a to v dostatečném množství. Pokud byste požadovali lepší hygienické zázemí, odkážeme vás poté na jeden z mnoha penzionů jak v obci Konstantinovy Lázně.

 

Jídlo a pití

Jídlo a pití bude na místě připraveno. K dispozici budou jednorázové příbory a nádobí. Prosíme vás však, abyste si pokud možno přinesli své osobní a to z důvodů udržitelné míry odpadků v areálu. Zároveň vás prosíme, aby jste zvážili, zda-li by přinesené nádobí mohlo být z nerozbitných materiálů. Přece i jenom rozbité sklo na dětském festivalu by mohlo způsobit slušný malér.

Budeme připravovat varianty jídel pro malé i velké. Jídla pro malé budou myšlena s ohledem na různé obvyklé diety, se kterými se běžně setkáváme (lepek, vejce, mléko atd…).

Všechna jídla, která budeme na místě nabízet budou bez masa.

Pití bude zajištěno opět ve variantách pro malé i velké. 

 

Bezpečnost

Počítejte s tím, že se festival odehrává u vody. A to s sebou mimo jiné nese i určitá rizika. Nejrizikovější místa nebudou přístupná vašim dětem, ale děti jsou vynalézavé a každý z vás nejlépe ví jakou důvěru může právě v ty své vložit. Prosíme, abyste na to v rámci zábavného programu nezapomínali.

Organizátoři se zároveň pokusí eliminovat nebezpečná místa UVNITŘ areálu. Vně již však není v našich silách se o možné nástrahy postarat.